Gegarandeerd schoon

Gegarandeerd schoon

Gegarandeerd schoon

Professionele glas- en gevelreiniging in Deventer en omgeving

Wat ziet u als u naar buiten kijkt: stof en vogelpoep of een onbelemmerd uitzicht? De glazenwassers van Multi Clean uit Deventer hebben als missie om uw ramen en gevel te laten stralen. Zo leeft u altijd een frisse, heldere omgeving, met genoeg daglicht en een schoon gevoel. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het accuraat verwijderen van graffiti en het in de toekomst beschermen daartegen, door het aanbrengen van beschermende coatings.

Neem contact op

Glas- en gevelreiniging

Van binnen en van buiten worden uw ramen streeploos gewassen. Niet alleen de ramen, maar ook de kozijnen en de gevel reinigen we bij ieder bezoek. We werken op hogere etages met de ladder of hoogwerker. Moeilijk bereikbare ramen reinigen we met de tuckerpole. 


Dat is het glasheldere aanbod van de glazenwassers van Multi Clean.

Gevelreiniging

Aanslag door algen of straatvuil ontsiert de gevel van uw pand. Daarom verwijderen de glazenwassers van Multi Clean aanslag van de gevel. De behuizing wordt niet aangetast en uw pand heeft weer een nette aanblik.

Neem contact op

Graffiti verwijderen

Sommigen zien graffiti als een kunst, maar als u er niet om heeft gevraagd, kan graffiti een doorn in het oog zijn. Is de gevel van uw pand beklad met graffiti? Laat dit dan zo snel mogelijk verwijderen door schoonmaakbedrijf Multi Clean. Na het schoonmaken brengen we desgewenst een beschermende coating aan. Zo vergemakkelijken we de schoonmaak na een volgende graffitivervuiling.

Neem contact op