Gegarandeerd schoon

Gegarandeerd schoon

Professioneel schoonmaakonderhoud voor uw bedrijf in Deventer en omgeving

De top drie ergernissen van werknemers zijn:


• Vies sanitair
• Een stoffige werkruimte
• Een vieze computer


Wilt u uw medewerkers een schone en prettige werkomgeving bieden? Laat dan uw bedrijfspand professioneel reinigen door schoonmaakbedrijf Multi Clean in Deventer.

Vraag een offerte aan

Schoonmaakonderhoud

Samen met u stellen we een dagelijks of periodiek schoonmaakprogramma op. Multi Clean reinigt sanitair, bureaus en computers, vergaderruimtes en facilitaire voorzieningen zoals koelkasten, vaatwassers en koffieautomaten.

Plan uw dagelijkse schoonmaak

Schoonmaak en glazenwassen van VvE's

Trapportalen, gangen, liften en de entree: als Vereniging van Eigenaren bent u er verantwoordelijk voor dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. Bij Multi Clean bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van appartementencomplexen. Bovendien gaan we een stap verder en helpen we u ook met klein onderhoud en het signaleren van defecten of vandalisme. Laat ons uw VvE ontzorgen!


Onze meerwaarde: signaleren en repareren
Als onze medewerkers uw gemeenschappelijke ruimtes schoonmaken, signaleren zij ook direct of er een lamp defect is, er vandalisme is gepleegd, er een raam stuk is, en of er graffiti op de muur is gespoten. Zij koppelen dit direct terug naar uw contactpersoon.

Maak een afspraak

Vloeronderhoud

Een schone vloer is als een rode loper voor uw bezoekers. Multi Clean behoudt met dagelijks en periodiek onderhoud de mooie uitstraling van uw vloeren. We reinigen plavuizen, beton, PVC-vloeren, houten vloeren en tapijt. Daarnaast strippen, polymeren en blokken we linoleum.

Laat uw vloeren reinigen

Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak van een bedrijfspand, instelling of woonhuis is een vak apart. Ieder hoekje en richeltje van uw pand leveren we stralend schoon op. Schoonmaakbedrijf Multi Clean is flexibel inzetbaar. Uw pand op korte termijn opleveren? Bel Multi Clean uit Deventer voor de opleveringsschoonmaak.

Industriële reiniging

Is hygiëne uw eerste prioriteit? Huur dan Multi Clean in. Al meer dan 25 jaar garanderen we voor bedrijven in de vleesverwerkings- en voedselproductiebranche, hygiënisch gereinigde apparatuur en werkplekken.